Fergie, sign him up!

Paul Scholes hade sin avskedsmatch på Old Trafford igår. Han firade det med att dundra in ett 20-metersskott, som gav flashbacks till 1-0-målet på Barcelona i Champions League 2008. Och några till. Bäst? När Stretford End skanderar ”Fergie, sign him up, Fergie Fergie sign him up!”. Ja, varför inte?

Föregående inlägg20110731 14:32
Nästa inläggDet där med självkännedom
Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.