Lyft blicken och ta reda på allt

Apparna fortsätter rulla in på paddan. Några köp till iPhonen har dessutom automatiskt tankats över i iPad-format och det är ju rätt skönt att slippa köpa dem en gång till. En av de mer eller mindre (o)nödiga och mer eller mindre nördiga apparna jag äger och använder är FlightRadar 24 Pro. Ja, Pro. Jag köpte den för 22 spänn. Det är fånigt kul att lyfta blicken mot himlen, spana en kondensstrimma och ett par sekunder senare veta allt om planet. Altitud, flygbolag, destination, avreseort, fart, callsign. Rubbet. Är man nyfiken så är man och det kan jag ju faktiskt inte hjälpa. Typ.

Flightradar 24 Pro

Flightradar 24 Pro

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

1 KOMMENTAR

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.