Återstart med klass och kvalitet

Äntligen var det Premier League-helg efter att landslagsuppehållet tråkat ut mig med Ungern-förlust och en usel San Marino-insats. Äntligen ny match. Äntligen en ny utskåpning. Fucking Bolton kan gott ha stortorsken efter att ha gå in för att sparka sönder gästerna. Därför är det extra skönt att kunna lägga upp mitt Facebook-flöde från Flipboard från tidigare idag. Fem. Noll. Och så kör vi Champions League i veckan och Chelsea på söndag. Höst, någon?

Bolton - ManU 0-5

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.