Den där sommaren

Precis som jag summerade vintersäsongen så är det väl lika bra att göra samma sak vad gäller de senaste månaderna, även kallade ”sommar” i det svenska folkhemmet. Jag har nämligen bestämt mig för att sommaren (som i mitt tycke startade i början på maj) officiellt är slut och så har varit i i alla fall en vecka, kanske ett par även om den varit lite trotsig och kastat en mindre värmebölja på oss det senaste. Hur som helst. Det bästa av det mesta i bildväg, vilket också ger en liten hint om vad som varit, vad som gjorts, vad som avnjutits och vad som även tyvärr genomlidits. Från det bästaste bäst till det faktiskt nästan sämsta tänkbara. Trots smolket på slutet i semesterbägaren väljer jag att konstatera att sommaren som blev, blev en av de bättre. Någonsin. Ever. Rätt bra betyg, eller hur?

Egenkomponerad Manchester-resa med traintrip i England, fiske i Härjedalen, midsommar i Raftälven, massor av cykling i Vänersborg, kvalitetstid ute på klipporna i Skalhamn, massa umgänge med familjen, egenkomponerade roadtrips som gamla fornstora dagar, provdykning på Hönö, fotbollsgolf, MC-tur, en premiärrunda riktig golf, en vidrig cykelkrasch jag helst hade sluppit och tillslut även ett iPad 2-köp. Det mesta på checklistan lyckades jag bocka av (cykelkraschen stod inte på listan…). Som sagt. En av de bättre.

Tågstation i London Manchester United - BlackpoolFårskalle Krabbfiske Bohuslän Roadtrip i 9-3:an Vänern Vänern Gråt inte över spillt kaffe Cykel-Dryden efter ett lerigt pass i skogen

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.