Lite rörligt från ribokopterturen

Eftersom det blev lite filmande från helikopterturen i lördags så passade jag på att sätta ihop ett snabbt (första) klipp i iMovie på iPaddan. Och det gick bra, riktigt smidigt även om det sög koballe att det inte gick att importera filmfiler till paddan från exempelvis Dropbox. Nåväl, det löser sig säkert på Appstore eller med iOS5. Återstår att se. Hur som helst. Här är det. Live and exclusive. Typ.

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.