Nostalgi från Blackheath

På tal om resor. Fick ett mail igår från Uncle Mac igår som just för tillfället går igenom en jävla massa flyttkartonger (han har ju lämnat Östersund för Göteborg). I dessa döljer sig nostalgitrippar av modell större har det visat sig. Som den här. Klassresa till London 1996. This is the story. Eller i alla fall en liten del av den. Hotellrummet i Blackheath, i södra delarna av stan, med den komplett livsfarliga vattenkokaren som fick en balja vatten att koka på under tio sekunder (alltså, på riktigt). Eller duvan som förmodligen bajsat på samma ställe sen pesten härjade i krokarna (därav namnet på stadsdelen säger vissa, andra inte). Det var också i London jag blev med FIFA-spelet första gången. 96:an inhandlades och spelades sönder och samman när jag väl kom hem till Sverige.

Andyboy, Mac och jag själv sittandes

Från vänster står Andyboy och Mac medan jag sitter på knä med mina klassiska blåa hörlurar…
Föregående inläggÅterstart med klass och kvalitet
Nästa inläggVekhet och kryss
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.