Vad jag gjorde i helgen? Jo, innan jag somnade i fredags kväll så drog jag en runda i Chuck Norris-spelet på Paddan som @mollyspappa var så vänlig att skänka mig på torsdagen. Jo, och när jag vaknade på lördag morgon så drog jag en runda i… ja, ni hajar.

Chuck Norris - the game

Detta följdes naturligtvis upp på lördagskvällen med den episka klassiska monumentala (det lät bra i alla fall…) mastodontfilmen Styrka Delta Force. Den var… rätt fantastisk kass faktiskt. Men Chucken var grymmare än jag någonsin sett honom tidigare (jag har ju faktiskt mig veterligen inte sett någon film med honom tidigare så det här var ju utan tvekan hans bästa insats). “Sleep tight, sucker” är ju en replik som man inte glömmer i första taget…

Chucken i Delta Force

Kvällen rundades av i Chuck Norris-spelet på Paddan som @mollyspappa var så vänlig att skänka mig på torsdagen. Ja, ni hajar väl igen antar jag…

SKICKA KOMMENTAR

Lämna en kommentar!
Skriv ditt namn här