Väldigt mycket väder i gluggen

Egentligen är Åre Östersund Flygplats på Frösön en rätt tråkig tillställning om man gillar att fota flygplan. Dels för att det är väldigt få avgångar och ankomster men också för att det är rätt osexigt att fota Boeing 737-6xx med SAS-loggan i all oändlighet. Fördelen är ju att det ligger väldigt vackert och med fina möjligheter med fjällkulisser så ändå åker man dit och hänger (läs: man kollar avgångstiderna på webben, susar ut i bilen med minsta möjliga tidsmarginal för att slippa onödig väntan eftersom väntan är rätt högt upp på min shit list).

Som idag, likt i maj. Återigen en runda ut på ön med ett trevligt bonusmaterial som belöning. När man står vid Frösö kyrka har man, inte helt obekant, en helt fanatisk vy att blicka över och dessutom är det inte helt ovanligt med massa olika väder i samma blickfång. Lika enastående varje gång.

Note to self också, önskelistan just nu: ett ordentligt teleobjektiv och en större flygplats. Tack på förhand.

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just det och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

1 KOMMENTAR

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar
Skriv ditt namn här