Vekhet och kryss

Har känt mig vek i alla fall halva dagen och det var bara att dumpa det planerade löppasset och sjunka ner i soffan, allt medan favoritvädret huserade utanför och kastade regnet efter vad vinden behagade. Jag landade framför Champions League, en god öl stor varm mugg te, med iPad och #twittboll-flödet i högsta hugg och fick se ett klassmål av Giggs när han vänsterdojjade in kvitteringen i slutet av första. Någon kallade dessutom 1-1 för flopp. Inledande Champions League-match, kommande Chelsea-match, b-lag och tidigt på säsongen. Flopp. Nja. Skulle inte tro det. Resterande del av gruppen borde bli en walk in the park.

Nästa plan blir att sova, få sömn och sikta på jobb i morgon. Mitt tålamod orkar inte en hel dag hemma, trots att FIFA12-demot är hemtankat och installerat på PS3:an.

FIFA12-demot

CL och LiveScore på iPad 2:an.

Föregående inläggNostalgi från Blackheath
Nästa inläggOm den där jävla Murphy
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

5 KOMMENTARER

  1. Givetvis tog jag i när jag kallade det för flopp. Det skrev jag också i inlägget. Det intressanta var kryssen i förhållande till de båda Manchester-lagens inledning av Premier League.

  2. Krysset i förhållande till 13-2 på två PL-matcher är ju flopp men det är ju när man börjar granska b-lagsuppställningen som det verkligen blir intressant. Läge att ta med det i nästa flopp-inlägg?

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.