Webbdagarna, nätet, kärlek och prylar

Tio dagars intensivt leverne, mestadels med en väska på ryggen, är till ända och det går inte summera på annat sätt än att det varit helt fantastiskt givande och underhållande. Efter Stockholmsdygnet och ribokopterturen som kicker bar det av till Göteborg och Webbdagarna onsdag och torsdag, två dagar som var över förväntan vad gäller kvalitet på föredragshållarna. Jag lyssnade bland annat på…

..plus lite mer. Det blev dessutom en hel del mingel, via Twitter mestadels då. Jag menar, det var ju webbdagarna.

Föreläsningarna finns att streama på Webbdagarna.se slash Göteborg så det är bara att surfa in och ägna några timmar åt att catcha upp som sades. Själv ska jag ägna delar av måndagen åt att sammanställa det jag själv fick nerskrivet på iPaddan. Jag applicerade nämligen ett nytt sätt att föra anteckningar och den som säger att män inte kan göra två saker samtidigt borde absolut revidera den uppfattningen. Att lyssna, skriva anteckningar på paddan och samtidigt plocka de bästa kommentarerna från Twitter och även twittra själv kräver sina bollar i luften. Dessutom skrev jag inte en enda rad på papper. Ett klart framsteg mot det papperslösa samhället jag strävar så efter.

Och på tågresan hem igår slog det mig återigen – vad gjorde jag innan iPaddan? Och då har jag bara haft den i drygt en månad. Kärlek till prylar är också kärlek.

404 - inte läge att ta den bussen till webbdagarna

1 KOMMENTAR

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.