Another day in paradise, del II

Här kommer ännu en skörd från lördagens magiska topptur på Storsnasen, den här gången från mig och min 7D (för fler sköna bilder, se tidigare inlägg. Toppen (och de andra topparna) ligger väldigt lättillgängligt både vad gäller bilväg och Storulvåns fjällstation beroende på om man vill välja att göra en dagstur eller stanna fler nätter och dra en sovsession med tak över huvudet. Är man sugen på en dagstur så är det här stället att pröva. Enastående 360°-vy på toppen och med lite skicklighet så tajmar man in vädret. Som vi gjorde. Igen.

Objektiv jag använt här är Canon 24-105L fram till sista renen, sen hängde jag på Tokina 12-24 på resten av nervägen. Alla bilder är tagna av mig, förutom de som är tagna på mig där Martin agerade fotograf.

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.