En sån där morgon ni vet

Vaknade i morse. Fast inställd på att träna. Ett elvakilometerspass stod på schemat. Drar ett andetag. Halsen är inte i skick nog att genomföra ett pass. Lägger ner ambitionen. Tittar ut. Ser den kompakta dimman men anar en klarblå himmel strax ovanför. En snabbsurfning till Brattåsmastens webbkamera bekräftar min teori. En knapp timme senare rullar jag ut med bilen. En höstsession med min 7D och 24-105L står på spel. Och den blev riktigt trevlig. En magisk morgon. Och jag som gillar magiska mornar så…

Varsågod. Jag bjuder på det jag fångade. Resten sitter i mitt huvud ett bra tag framöver.

Genvägen i ÖstersundMagisk dimma på Frösön Oviksfjällen Storsjön i dimma Storsjön i dimma Vallsundet, Frösön Vallsundsbron VallsundsbronVallsundsbron

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

7 KOMMENTARER

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.