Idag skänkte jag pengar

Ena kvällen sitter man och skriver hur vida man ska slå till på en iPhone4S eller inte, nästa morgon vaknar man upp och läser att Steve Jobs har kastat in handduken och lämnat oss alldeles för tidigt. Livet är inte bara prylar och Applifierade hem. Perspektiv är bra ibland. Vad allt handlar om. Att livet är kort, skört och alldeles för dyrbart för att slösa bort. Den insikten borde man ju ha ändå, utan att man ska reagera varje gång någon känd som okänd dör tidigare än man förväntat sig. Jag kände ändå att det var läge att dra ett litet strå till stacken och nappade på svenska MacWorlds insamling till Cancerfonden. Min summar är inte stor men symboliskt värde som man borde kunna bidra med i kampen. Bidra du också och gör det här. Jag är numera månadsgivare dessutom.

Steve Jobs - 1955-2011

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

1 KOMMENTAR

  1. Skickade en SMS-gåva jag med, man vet aldrig vad man själv har att vänta i framtiden! Går i en rasande takt med insamlingen dock, igår kväll när jag skickade var det på 33 000 kr något, nu i skrivande stund är det över 50 000 kr!

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.