Nerjogg på öns västra

Efter lördagens topptur borde en hel söndag med FIFA12 i soffan vara given. Jag menar. Nyladdad kontroll och nyinköpt spel borde vara belöningen efter en gången vecka med 28,3km löpning, ett innebandypass och 12,5km topptursvandring med 750 höjdmeter upp och lika många ner. Så. Jag stack ut på ”nerjoggning” på Frösöns västra strand med kameran (den behövde också ”jogga ner”…). Storsjön visade sig från sin mer intensiva sida och färgerna sprakade trots att det gått långt i höstformateringen av naturen. Alltså, fan vad vackert det är. Nerjogg för ben. Nerjogg för huvud. Nerjogg för själ. Punkt.

 

 

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.