En genial hoppande streckgubbe

Ibland är konceptet enkelt. Ta en streckgubbe, rita en klippa, låt den hoppa och utföra volter. Gör ett snyggt dyk. Hur svårt kan det vara? Troligtvis ingen atomklyvning eller annan kärnfysikvetenskap men ack så beroendeframkallande i all sin banala enkelhet. Stickman Cliff Diving har det som många borde apa efter. I all sin enkelhet kommer jag på mig själv sittandes i soffan i jakten på 50 poäng – det perfekta hoppet.

Vill man vara riktigt hardcore drar man in det på iPaden också. Been there, done that. Plus för priset (sju spänn, det är nästan värt det), enkelhet och den låga inlärningströskeln. Minus för att grafiken inte är retina-anpassad. Det går ändå men hade blivit snyggare. Hur snygg en streckgubbe nu kan bli på en skala.

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.