Säg hej till iPhone 4S

Ja, jag har ju fortfarande inte outat nyheten, men iFredags släpptes ju nya iPhone 4S (som jag redan skrivit om) med en fulländad version av iOS5 (som jag också redan skrivit om, som beta 1 på min gamla 3GS) och givetvis la jag nu då vantarna på ett stycke. Jag lyckades dessutom dra med mig tre närstående personer till i fördärvet – en lågoddsare, en helt ny iPhone-användare (välkommen till den ljusa sidan får jag väl säga!) samt en som hotar att kontra på mig en Apple TV andra generationen. Scary…

En vit 16Gb blev det med argumentet att jag mestadels streamar musik numera. Jag körde abonnemangsräd också där mitt klassiska Telia Mobil till Vänner fick se sig ersatt av det nya Telia Mobil Flex Medium. Utöver detta har jag nu också uppgraderat Macbooken till OSX Lion, även kallat 10.7.2, bara för att få allt att leka med iCloud och hela tjottablängen. Nu fungerar dessutom hemmadelningen med iTunes och wifi-synket med iPrylarna. Lite nördigt, kanske till och med lite nö(r)dvändigt. Så att säga.

Så, frågor på det? Nej, jag tänkte väl det. Det lär komma utlägg framöver om hur förbannat nöjd jag är. Hittills på plussidan är kameran (rubbat!), Siri (som trots allt bara finns på engelska men som i en kommande svensk version kan bli hur jävla bra som helst) och hur sabla snabb den är. Jag tyckte ändå att min gamla 3GS var “snabb” med iOS5. 4S är inte snabb. Sen är snabbast. Och återigen får man kvitto på att det där med snabbhet är relativt.

iPhone 4S

Föregående inläggKamera kontra skrivkramp
Nästa inläggÖstersund by night
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.