2011, det där fantastiska jävla året

När vintern summerades i början på maj så skrev jag ”Den bästa vintern.”. När sommaren summerades i början av september skrev jag ”…en av de bättre. Någonsin.” (fast sommaren pågick hela september också för den delen). När året summeras gör jag det genom att konstatera att det blev ett sjukt bra år med en grym vinter, en fantastisk sommar, dock med inslag av en väldigt dålig sak som fick både bra och dåliga konsekvenser för en bra stund framöver. Bra för att insikten om livet faktiskt landade i knät, dåligt för att en nära vän gick genomlida en händelse som jag inte önskar någon alls plus att jag själv fick dras med bilder av cykelkraschen. Den goda insikten tar jag med mig även framöver, man behöver en väckarklocka ibland hur klichéartat det än må låta. Ja, plus en annars väldigt bra höst som bjöd på massor av sköna naturupplevelser.

Hur som helst. 2011 blev året då jag testade massa nya saker som dykning och helikopterfärd, nya toppturer till fots och skidor, fler skiddagar än jag räknat med, ny Manchester-resa, bättre semester än jag räknat med (och då hade jag ändå höga förväntningar), ett antal roadtrips, en bra jul och upptäckten att direktflyg från Göteborg till Östersund är fantastiskt smidigt trots att stormen <insert random kvinnonamn> försökte blåsa omkull planet på startbanan.

Så. Slutblickat på 2011 och jag låter ett antal under året bloggade bilder avsluta dessa tolv månader på dryden.se. Till alla som förpestat mitt år – jag bryr mig inte (och har jag brytt mig har jag nog redan bett er att dra någonstans). Till alla er som på något sätt hjälpt till att förgylla mitt år – tack och ni vet förmodligen vilka ni är i så fall, det är knappt jag själv håller koll på allt och alla.

Next up – 2012, året då jag sätter pers på Göteborgsvarvet, spikar och genomför en bra resa och fortsätter temat med att testa nya saker! Nu kör vi!

Bilderna ovan (fotade av mig om inget annat anges): Martin i Bydalen, jag spelar curling (foto: Jonas Eriksson), jag i Duved (foto: Martin Engström), Calle i Funäsdalen, topptur på Getryggen, roadtrip genom Värmland, solnedgång på Frösön, 19:e ligatiteln i Manchester, Calle fixar spön i Härjedalen, billigt midsommarfirande, Leyan puttar Bob i havet, jag är på roadtrip, fotbollsgolf på Lane Loge, Ribocopter i Stockholms skärgård, jag på topptur på Storsnasen (foto: Martin Engström), höstvindar på Storsjön, norrsken över Jämtland, Vallsundsbron och Östersund, topptur på Ansätten, Magnus Betnér på OSD samt längdskidåkning på ÖSK. 
Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.