Betnér, iPepparkaka och betänketid i en månad

  • …haft en lätt för kort julförfest. Borde ha det oftare. Kanske inte just primärt julförfester men ändå. Dels för att det är nice men också för att det alltid har en tendens att bli välstädat här hemma kort innan.
  • …varit på en julfest som artade sig på många intressanta sätt. Magnus Betnér showade loss som fan och det var roligt som fan. Klar cred till festkommitén som lyckades få upp honom. För egen del var festen sådär lagom städad (jag “jobbade” faktiskt, se bilderna längre ner…), plus att jag för ettusenfemhundrafemtioelfte gången noterade att världen är en jävligt liten plats att vistas på. När man rätt som det är står och pratar med ingift släkt från Brålanda (japp, sounds wierd – det är pretty damn wierd dessutom). Min mormors brors fru är hans faster. Eller nåt sånt. Vi bor tydligen i samma stad. Vi jobbar tydligen på samma jobb. Small world. Brålanda har gjort ett avstamp på världskartan igen och jag fattar som vanligt ingenting.
  • …haft en lördag som mest bestod av soffläge. Nja, jag var inte så farligt bakis men är det matchday så är det. United krossade Wolves och två Rooney-mål var precis vad både han och alla andra miljoner fans runt om behövde. Skönt. Skönt som fan.
  • …somnat till På Spåret på SVT Play. Var tvungen att catcha upp avsnitt ett för säsongen. Efter att ha somnat till en sväng så vaknade jag lagom till Uppsala-resan och tog den på tio poäng. Så kan det gå. Mitt ödmjuka jag nöjer mig med att säga att det är rätt bra. Rätt ofta…
  • …funderat på hur jag egentligen ska göra med det där knät jag har på vänsterbenet. Domen fick jag i torsdags med en månads betänketid ungefär. Tre val, där ett av valen ger två följdval. Ett av följdvalen som kan bli (!)  är att gå med 30° rörlighet från mitten av januari och sex veckor framåt. Det roligaste är att jag inte vet om hur det blir förrän jag vaknar upp från ingreppet. Spännande? Nja, sådär va? Jag suger på den karamellen en stund till tror jag.
  • …tränat. Bara just för det. Man vet aldrig när man blir ett kolli så det är lika bra att passa på. Och som vanligt är det sådär fånigt roligt att jaga den där bollen. Är det något jag fattar så är det just det där.
  • …sopat av två decimeter snö från bilen i -7°C. I fredags började det snöa och det verkade som att det aldrig ville ta slut. Ikväll hade jag -13°C på vägen till träningen i Ås. Awesome! Men seriöst, lite till nu va? Bättre kan väl moder  natur? Mer… snö… åt… folket… Tjopp tjopp!
  • …bakat pepparkakor. Och givetvis skar jag ut egna mönster. Man är väl konstnärlig?
  • …kommit på mig själv hur mycket jag avskyr punktredogörelser som är så långa att hälften är dubbelt så mycket som man faktiskt orkar läsa. Jag ber om ursäkt.
  • …tagit tillbaka ursäkten. Har du läst så här långt så har du bara dig själv att skylla. Men för att lätta upp stämningen lite så skickar jag in lite bilder från de här dagarna. Bara för att vara snäll. Jag blev det av pepparkakorna jag bakade tidigare ikväll.
Magnus Betnér
iPepparkaka
Föregående inläggIdag har jag… del 572
Nästa inläggJakten på vit december
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just det och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

SKICKA KOMMENTAR

Lämna en kommentar!
Skriv ditt namn här

Vinterinspiration

ICEHOTEL

BJÖRKLIDEN

LÅNGFÄRDS- SKRIDSKOR

IDRE HIMMELFJÄLL

TOPPTUR