Helgens livsstil feat. DJ Tiesto

Det vore väl dumt att säga att det var en helg i sann drydiansk anda. Istället för fjäll, vandringar, skidor, soffa, Premier League-fotboll och snöskottning så blev det Stockholm, snöblask, whisky fram till fyra, plusgrader, frukost på O’Learys Centralen, öl, middag, DJ Tiesto (inte så mycket Dryden över det vill jag lova men det var bra skit!), Globen, whisky fram till halvfem och totalt tolv timmars tågresa med två pinnar EDGE och Premier League-bevakning på paddan. För att sedan runda av det med att sparka lite på bollen efter att ha skottat av bilen två deci snö. Fredag till söndag.

Det här är min helg. Håll till godo. Den var legen… wait for it… DARY!

Några sådana här och skitsnack till fyra...

Följt av frukost på O'Learys Centralen.

Följt av en kall i väntan på maten hemma lite senare...

DJ Tiesto på Globen

DJ Tiesto på Globen

Eftersläckning med Hardwell

I brist på TV att följa Premier League på

Föregående inläggJakten på vit december
Nästa inläggInverterat halvårsfirande
Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

2 KOMMENTARER

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.