Idag har jag… del 572

  • …blivit porträttfotograferad. I fyra olika vinklar. Knät alltså. Röntgen. På torsdag blir det ortoped och så får vi se vad som händer. Trasigt? Icke trasigt? Världen håller andan.
  • …kommit upp från plan 3 (röntgen ligger där, och plan 6 är groundfloor på sjukan) och mött helt nersnöade folk. Märkligt. När jag gick in var det helt snötomt. När jag kommer ut är allt bara vitt. Jag jublar inombords.
  • …kört mig själv och limon till Svensk Bilprovning och rullar därifrån utan anmärkning. Jag tycker verkligen om när även en tillsynes halvbutter mupp möter upp efter provturen skiner upp och säger “Det där var ju inte några som helst bekymmer!”.
  • …sett inifrån kontoret hur snön fortsatt att ösa ner utanför fönstret. Kärlek.
  • …provspelat julmusik i form av Trans-Siberian Orchestra och druckit julmust i soffan. En fin blandning även 2011. Tidlöst är bara förnamnet. Det kan bli jul snart. Snart. Inte än. Snart.
  • …sett en sjukt vacker timelapse från Ho Chi Minh City (gamla Saigon). Helt klart sevärd!
 
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.