Jakten på vit december

Det var dåligt med Lucia-firande igår. Jag var på jobbet tidigt som tusan men var ändå tillräckligt sen för att missa tåget. Så kan det gå. Inget mer firande resten av dagen och de enda spåren som syntes var granbarren som de släpat med sig in till mötesrummet jag landade i några timmar senare. Jag tog mig dock ut på ett eget tåg. Fototåg. Terapi som så många gånger förr. I jakten på decemberbilden som ska pryda kalendern för 2012, min egen jultradition. En uppskattad sådan.

Och naturligtvis, datumet som inte händer igen. 11-12-13, 14:15:16. Så kan det gå.

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just det och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar
Skriv ditt namn här