Godmorgon från gräddhyllan

Att notera inför de kommande dagarna är att försäsongsträningen har dragit igång, att träningstiden på fredagskvällar är en tid sänd från djävulen, att klubben har ordnat ett gympass per vecka i tio veckor vilket är frikkin awesome, att jag har spottat några nya fina platser för en tänkbar timelapse vilket också är fantastiskt och att snön ligger vit på taken – endast Dryden är vaken. Vilket innebär att jag förmodligen snoozar vidare och helt enkelt missar en morgonvy som denna (som jag faktiskt fångade vid ett happy moment förra veckan).

Vecka nummer två har startat. Då kör vi!

Godmorgon Östersund!

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.