Idag gick det mest utför

Så har då 2012 officiellt kickat igång och vad vore första veckan utan en dag i backarna? Premiär för säsong och år och Bydalen var platsen. Stället är helt okej men det är få backar som har den där sköna lutningen rakt genom från början till slut, framförallt utanför högzonen. Men sköna välpreparerade stråk och en bra start helt enkelt. -7°C när vi kom dit, -15°C när vi satte oss i bilen och stack hem med solglimtar på topparna som höjdpunkter. Lagom genomfrusen i fötterna som nu fått tina i en lång och varm dusch. Återigen är det ju så förbannat svårt att kliva ur sängen på morgonen men så fort frukost är intagen och röven placerad i bilen så vet man vad som väntar. Och det är ju värt det. Alla dagar. Dessutom har vi redan börjat prata topptur. Den längtan…

Livskvalitet. En kaffe på det här så.

Mot Bydalen

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.