En sådan där vecka åtta

Solen börjar stå lite högre. Vara uppe lite längre. Värma lite mer. I alla fall psykologiskt. Vårvintern har sin charm och vecka åtta nyttjades detta fullt ut, som nästan alla år. Med lite bonussaker på det. Så i korthet…

Roadtrip. Skidåkning. Systerbarnsumgänge. Fjällstuga. Öl. Skidåkning. Gott sällskap. Roadtrip. Gymträning. Löppass. Säsongens första konstgräspass. Afterwork. Taskig sömn. Upp tidigt för en heldag i Åre. Bio. Somna på soffan. Två mil på långfärdsskridskor. Giggs gör 2-1 i Fergie-time i sin 900:e match. Powernap på soffan. Fotbollsträning. Vecka åtta. Vinterkvalitet. Det är så det ska levas.

Inga frågor på det va? Bra. Då kör vi. Åtta vecka är arkiverad – vecka nio, var hälsad!

Storm i Tänndalen.

Funäsdalen

Afterski

Afterski

Afterski

Åre

Lunch på 864möh

Åre

Belöning efter skidåkning

Kungsgårdsviken

Långfärdsskridskor

Föregående inläggNu sorteras posten i Östersund
Nästa inläggSK071 take off
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.