Solen börjar stå lite högre. Vara uppe lite längre. Värma lite mer. I alla fall psykologiskt. Vårvintern har sin charm och vecka åtta nyttjades detta fullt ut, som nästan alla år. Med lite bonussaker på det. Så i korthet…

Roadtrip. Skidåkning. Systerbarnsumgänge. Fjällstuga. Öl. Skidåkning. Gott sällskap. Roadtrip. Gymträning. Löppass. Säsongens första konstgräspass. Afterwork. Taskig sömn. Upp tidigt för en heldag i Åre. Bio. Somna på soffan. Två mil på långfärdsskridskor. Giggs gör 2-1 i Fergie-time i sin 900:e match. Powernap på soffan. Fotbollsträning. Vecka åtta. Vinterkvalitet. Det är så det ska levas.

Inga frågor på det va? Bra. Då kör vi. Åtta vecka är arkiverad – vecka nio, var hälsad!

Storm i Tänndalen.

Funäsdalen

Afterski

Afterski

Afterski

Åre

Lunch på 864möh

Åre

Belöning efter skidåkning

Kungsgårdsviken

Långfärdsskridskor

SKICKA KOMMENTAR

Lämna en kommentar!
Skriv ditt namn här