I kontrasternas rike

Jag har återupptäckt Instagram, appen för iPhone, sedan en vecka tillbaka efter att inte ha använt den på säkert ett-två år. När jag nu dessutom gick igenom veckans Instragram-bilder jag postat upptäcker jag att de egentligen inte alls speglar veckan som faktiskt varit. Öl, godis, McDonalds och lite mer öl har förvisso allt inträffat och intagits men däremellan har jag haft en femdagarsträningsvecka. Och det märktes i torsdags kväll. Dessutom inte helt optimalt att grunda på gyllene måsen och alldeles för lite vätska. Orutinerat.

Hur som helst. Söndag, fotbollsträning. Måndag, fem lugna kilometer med snittpuls på 140. Tisdag, gympass på Fristilen. Onsdag, 9km i högre tempo och sedan ännu ett fotbollspass på torsdagen. Så, om ni tycker att det här är pretto så får jag väl helt enkelt väga upp det med Instragram-bilderna. Noll träning. Maximalt svull. Håll till godo!

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

2 KOMMENTARER

  1. Hej Gossen
    De va som attans vad du tränar,
    men jag tycker att du kan höja pulsen till 148 – 150 det blir nog lite för mycket prat-tempo annars.

  2. Ja, det var rätt lågt tempo men det var också prattempo och ”bara” fem km. Jag anpassade mig till kompisen jag sprang med som inte höll samma tempo. Däremot blev det högre tempo på onsdagen och det är samma planer för den kommande veckan tänkte jag.

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.