De där minnena från Getryggen

Egentligen behöver jag inte skriva så mycket. Söndagens topptur på Getryggen var så bra som man kan önska sig. I det närmaste perfekt faktiskt. Fjärde gången på lika många år, nästa mål är att ta granntoppen Sönner-Tväråklump. Den ser onekligen väldigt inbjudande ut och på vägen upp såg vi ett par som tog Näbbrännan. Good lord, det såg kärleksfullt ut. I år? Förhoppningsvis.

Värt varenda svettdroppe. Värt varenda träningsvärkande lår. Värt varenda spänn. Värt varenda minut. Topptur är bra skit. Varenda tur har vi fått sådär kalasbra fjällväder som man bara ser på bilder. Numera mina bilder. Håll till godo.

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

1 KOMMENTAR

  1. Overkligt trevlig tur var det, vill ha mer!

    Hoppas att vädret är med oss nu till helgen!

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.