Det papperslösa samhället

Har jag äntligen lyckats? Eller är det något fel hos Posten. Hämnas de efter mitt tidigare utspel? Så här har det sett ut på min dörrmatta de två senaste arbetsveckorna. Inte ens en liten liten liten antydan till papperspost bortsett från ett oadresserat utskick från kommunen. Inte ens en liten betalningspåminnelse. Inte ens ett felskickat litet fult fönsterkuvert. Nada. Niente. Noll. Nothing. Nog för att jag inte gillar papperspost och egentligen jublar men det här börjar kännas skumt. Bäst att kolla skatteverket. Finns jag ens?

Tomt!

Föregående inläggSK071 take off
Nästa inläggSmåspik, motvind och niente glid
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

1 KOMMENTAR

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.