Ett spräckt stryktips i glädjens tecken

Ibland skiter jag fullständigt i att tipset går åt skogen. Framförallt när Larsson gör två på Shitty på självaste Wastelands och tillslut får med sig 3-3. Då blir det lite extra glädje även om jag själv går på Sebs linje och är lite bitter när de inte lyckas hålla hela vägen. Nåväl. På måndag innebär detta att det kan vara fem poäng ner till småfolket i stan. Meantime in London åker Arsenal på däng.

På tal om det. Jag ska nog ta och knäcka en Meantime London, American Brown Ale som jag hittade på bolaget för ett tag sedan. Den här dagen är värd att fira!

Föregående inläggJag tror faktiskt att jag klarade mig
Nästa inläggLivet efter
Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.