Småspik, motvind och niente glid

Jag tror faktiskt inte att jag har regnat bort mer under en skiddag än vad jag gjorde i Åre idag. Några plusgrader, motvind, snöblandat regn med nubb i ansiktet innan lunch som efter lunch övergick i regelrätt regn. Det var så man fick staka sig ner för backarna.

Nåväl. En erfarenhet rikare. Nästa helg är det bäst att det blir bättre väder för då vankas det topptur med Broderskeppet som tydligen ska behaga sig till Jämtland i veckan.

Åre

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

1 KOMMENTAR

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.