Bland tomtar och troll

Storm i ett vattenglas. Jösses, vilken inläggshysteri det blev på mitt inlägg om Miljö(o)vänliga Telia, som jag skrev strax efter mitt iPhone 4S-köp i höstas. I ett antal månader låg inlägget och samlade damm tills Tage fick för sig att jag var Telia och att Telias kundtjänst hänvisat honom hit. Krävde mig på pengar gjorde han också, innan mannen från Piteå och hans polett tillslut ramlade hela vägen ner.

Vad har vi då lärt oss? Jo, att Peter på Telias kundtjänst (troligtvis i Göteborg av dialekten att döma) gjorde en suverän återkoppling efter vår lilla Twitter-diskussion, att man inte bör mata Ta… (Internet)trollen och att Telia-ränderna kanske inte gått ur riktigt än på ett tag. Om de nu gör det.

Föregående inlägg16:01 om tre veckor
Nästa inläggNär vintern nästan är slut
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

2 KOMMENTARER

 1. Hej Daniel!

  Jag heter Marcus Haglund och jobbar på Telia Kundservice.

  Bra att ärendet har löst sig, och att du är nöjd med återkopplingen från Peter. Han är mycket riktigt från Göteborg och sitter med några armlängders avstånd från mig. Jag skall se till att han läser detta inlägg och ge honom en dunk i ryggen!

  Ha en bra dag!

  Med vänlig hälsning
  Marcus Haglund
  Telia Kundservice

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.