Östersund från några tusen fot

Om det vankas flygning över Östersund, Frösön och andra närliggande platser så säger jag ja direkt. Inget att tveka över. Så därför blev det också tre turer med Mac och annat sällskap några tusen fot ovanför stan. Magisksa vyer med fjällvärlden och en fortfarande isbelagd Storsjön som kuliss. Jag börjar förstå Marcus val av yrke…

I sommar blir det förhoppningsvis ännu fler flygtimmar. Tips vi fick i hangaren efter sista flygningen; Lofoten. Känns som spik på den va? Joråsåatte.

Vid återanvändande av något material härifrån (texter, bilder eller annat), vänligen kontakta mig först.
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

2 KOMMENTARER

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.