De där små stensäkra detaljerna

Ibland är det skönt att bara få strosa runt och släppa alla stora saker runtomkring. Som EM. Som resor. Som jobbsökande. Och istället gå ner på detaljnivå och hitta de där kanske mindre betydelsefulla sakerna men som ändå skapar vissa funderingar. Som märkligt formerade och tillsyns hopklistrade stenar längs Storsjöns strand. Som under säkerligen miljontals år formats till vad de var igår när jag gick och plockade bland dem och förevigade vissa.

Som den icke-geolog jag är så lade jag inte någon större energi på att forska fram bergart och ursprung utan konstaterade helt enkelt dess rent estetiska egenskaper. Ni vet. När fritiden ramlar över och man faktiskt har och tar sig tiden till att göra de små upptäckterna. Rätt skönt faktiskt, man borde göra sådana strapatser lite oftare.

Hopklistrad sten, del 1

Hopklistrad sten, del 2

Hopklistrad sten, del 3

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.