Det där med nya mål

Efter varvet i Göteborg så behövde jag ett nytt mål att sikta mot. Löpning må inte vara den roligaste träningsformen men då går det ju att hotta upp den lite (läs: intervaller, så förstår ni hur kul jag kan tycka träning är ibland). För att inte tappa det där med löpning helt så var jag ju inne på att hitta något nytt i löpväg att sträva mot, trots att jag så klart kör vidare med fotbollen. Jag funderade på Tjurruset. Jag funderade på DN Stockholm Halvmarathon. Eftersom Lidingöloppet kändes lite väl långt.

Det blev Lidingö. 30 kilometer Lidingö. Som enligt vissa är tuffare än en mara. Fyra månader dit. Sommaren är därmed räddad och förhoppningsvis har jag ett gott löpsteg även den 29 september. Måltid? 2:29:59 eller snabbare. Det innebär således att jag ska hålla Göteborgsvarvet 2012-tempo i ytterligare nio kilometer. Om jag lägger mig i hängmattan och dinglar med fötterna med en kall öl i sommar? Nja, tror inte det va…

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.