Kallt. Blött. Uppfriskande. Vackert!

Allt behöver inte vara klarblå himmel, massa plusgrader, strålande solsken och svett. Det kan vara grått, regn, blåsigt, snorigt och kallt också. Överjävligt under genomförandet men härdande och erfarenhetsutvecklande i känslan efteråt. Som i lördags, när jag och Martin cyklade från Höglekardalen till Visjöns vindskydd och tillbaka.

Note to self: extrakläder i bilen efteråt är en bra idé. Lätt orutinerat att inte ha med det.
Note to self: vankas det regn – tänk om i klädvalet.

Så. Nu tar vi med oss det och går vidare. Med facit i hand; en annorlunda och spännande tur men jag har nog aldrig svurit så mycket under en fjälltur som jag gjorde i lördags.

Och precis när jag torkat upp i medvinden på tillbakavägen öppnar sig himlen och så är jag pisseblöt igen, lagom till hemfärden. Utan extrakläder i bilen.

Martin på mountainbikeMartin på mountainbike Visjöns vindskydd

Dryden på mountainbike
Foto: M. Engström

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

2 KOMMENTARER

  1. […] Jämtland på smala stigar Om att ta med cykeln till fjälls. Det här är helt klart inspirerande och en liten (?) tripp jag är sugen på att göra är att utgå från Storulvån och dra mot Sylarna. Det är långt till sommaren men det är aldrig för tidigt att skaffa mål. Det bästa av allt är att det i princip är nästgårds. Dessutom, jag måste snart skaffa bättre erfarenheter på området än den svinkalla turen till Visjön för några somrar sedan… […]

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.