Timelapse in progress

Den senaste veckan, när självaste broderskeppet varit på besök, har vi ägnat oss åt diverse fotoprojekt. Själv har jag gått all in på timelapsesessioner igen efter det varit lite skralt på den fronten sedan i vintras. Han har mestadels lekt med sin nya 70-200L 2,8-glugg (en väldigt angenäm bekantskap om jag ska vara helt ärlig). Det känns lite mer tacksamt nu när molnformationerna är lite mer inbjudande och det dessutom går att vistas ute utan att frysa bort diverse kroppsdelar.

Så. In progress. Jag ber om att få återkomma i ärendena lite senare.

Frösö båthamn

Åre Östersund flygplats

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.