För att varva ner

Så, efter adrenalinkicken i Näsinge och på vägen hem från tandemhoppet så blev det både en spontan makrillfisketur med bekanta utanför Grebbestad och en tur off-road, plus hällristningarna i Vitlycke som jag aldrig tidigare sett. Eller off-motorväg kanske man ska kalla det. Jag tog sonika kustvägen istället för motorvägen tillbaka och upplevde små bohusländska idyller som Fjällbacka och Hamburgsund plus den vackra gamla kyrkan i Svenneby. Jag älskar verkligen att peta in farthållaren på motorvägen och susa genom landskapen men man missar onekligen en hel del. Jag borde ta mig idylltid lite oftare.

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.