Hoppa tandem i Strömstad – frihet i tvåhundra knyck

Vad jag gör när jag inte söker jobb (som jag fortfarande måste göra för att följa handlingsplanen, trots att jag redan har ett jobb klart) och inte tjafsar med a-kassan? Tja, jag passar på att njuta av det som sommaren har att erbjuda. Och det finns en hel del. Roadtrips, havet, kusten – och fallskärmshoppning lite sådär hastigt (!) och lustigt. Jag hoppade nämligen mitt tredje (!) tandem igår, i Näsinge.

Som ni kanske förstår så är det ju en helt fantastisk känsla att bli uthoppad från 4200 meter och rasa neråt i tvåhundra knyck. Igår dessutom fotograferad och filmad. Fint ska det vara.

Någon mer som testat tandemhoppning eller rentav hoppar fallskärm?

Tandemhopp ovanför Strömstad
Foto: R.Rydén-Fogelberg / travelphoto.se
Tandemhopp ovanför Strömstad
Foto: R.Rydén-Fogelberg / travelphoto.se
Tandemhopp ovanför Strömstad
Foto: R.Rydén-Fogelberg / travelphoto.se
Föregående inläggV som i vackert, V som i Veddö
Nästa inläggFör att varva ner
Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.