Höll nästan på att glömma

Det var nära ögat. Höll på att glömma det som skulle bli en årlig återkomst, i alla fall här på bloggen. Det kan i och för sig ha att göra med att jag i början av juni gick på ”semester” men sedan slutet på juni faktiskt har semester (grattis till jobbet Daniel, tack tack!). Riktig. Planer? Några spikade och redan genomförda och inte några jättespikade framöver men ett antal lösa. Som det ska vara.

Som sagt. Nu kör vi. Vidare.

Semester (Foto: C.Andreasson, 2005)

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.