Mellan två säsonger

Det är inte bara mellan två jobb jag är (22 dagar kvar tills det drar igång…) utan också mellan två säsonger (27 dagar kvar tills det drar igång). Vilket då blev väldigt tydligt när jag fick för mig att klippa gräset. På den här mattan kommer ingen offside att missas, det är en sak som är säker. Jag dämpar dessutom Premier League-saknaden med lite träningsmatchande. Tack live-streams för att ni finns!

Offside här? Det tror jag inte...

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.