Det där efterlängtade höstmörkret

Hösten börjar äntligen sätta sig. Mörkret faller lite tidigare på kvällarna. Premier League är igång. Dagget ligger på fotbollsplanerna under träningarna. Vandringsturer i fjällen borde snart vara faktum och en resa till London är spikad. Det kan bli några grymt bra månader.

Jag ville bara säga det.

Föregående inlägg40 miljoners ödslighet
Nästa inläggSommaren i korta ordalag
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.