EarthHour i drydiansk tappning

Den har stått lite vid sidan om ett tag nu men idag fick jag rycket jag suktat efter. Jordgloben, som jag själv är uppväxt med, är tillverkad i Köpenhamn 1972 och har en hel del länder i sig som idag bara finns i historieböckerna. Bara grejen att halva Europa är omritat. Efter lite mullemeckande, googlande på ”byta lampa i jordglob” så löste sig även den biffen. Jag hade till och med en 15W-lampa hemma. Oddsen på det?

Nu står den här och lyser upp min ”resehörna” (där också den mycket passande Indiana Jones-boxen står). Perfekt för en resesuktande kartmupp. Perfekt för mig. Perfekt!

EarthHour

EarthHour

EarthHour

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.