När tio år av tiden har gått

Upptäckte idag att jag varit medlem på ett webbforum (som heter webForum) i tio långa (eller korta, beroende på hur man ser det) år. Idag. På dagen. Den 3 augusti 2002. En av de mötesplatser jag hängt absolut mest på genom åren. Tio år är rätt länge. Både i livet och på webben. Det har hänt en del sedan dess. Både i livet och på webben. Forumledare, över 12000 inlägg (plus säkert lika många i forumdelen Caféet, där inläggsräknaren står stilla), frågor, svar, nya kunskaper, dela kunskaper, diskussioner, irritation och framförallt glädje och humor. Annars hade jag nog inte hängt där så länge. Plus ett gäng nya vänner. Som jag både träffat och inte träffat.

Plus allt det som hänt i livet sedan dess. Men det får bli ett annat inlägg i så fall.

webForum

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.