Sommaren i korta ordalag

Jobbavslut. After work. Kiev. JobbsökandeFjällcykling till Visjön. Jobbintervjuer. Träning. Timelapseprojekt. Jobbspikande. Match. St Olavsloppet. Midsommarfest. Flygning över Storsjön och Högakusten. Roadtrip. Hirtshals. Familjeumgänge. Västkusten. Universeum. Markillfiske. FallskärmshoppningMer kust. 37 mil mc-åkning. GräsmatteklippningRoadtrip till RaulandFotbollsgolfBruce Springsteen! Träning. Roadtrip. Turistande i Jämtland. Trondheim. Match. Andersön. Jobbstart.

Det var väl ungefär vad som hände i sommar. En (väldigt) lång sommar i korta ordalag. Tio veckor i runda slängar blev det tillslut. Följ länkarna för mer utförliga inlägg och massor av bilder. Det är bara en big great happening som saknas i arkivet (men som nämns ovan). Kanske kommer den upp framöver. Kanske inte.

Nu kör vi höst tycker jag. Septemberstart i morgon. Tjuvstartade i veckan med det som hör hösten till. Löpning. Fotboll. Innebandy. Löpning. Hällande regn. Mörka kvällar. Plus bokande av två resor. I blandad ordning.

Skagen

 

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.