En höst, två frågor, tre poäng

Intensiv kväll på alla håll och kanter. Första tvättiden på två veckor. iOS 6 in på iPhone och iPad. Uppdatering av Mountain Lion som jag köpte igår. Och självklart också Champions League, som förvisso tjuvstartade igår där bataljen mellan Real och Shitty var väl sevärd, med Ronaldos fantastiska övertidsmål. Ikväll lyckades även Man United ta hem en trepoängare efter vissa om, några men, ett usel straff och lite andan i halsen.

Två frågor ställer jag mig dock. Dels. Hur svårt är det att sätta bolluslingen från straffpunkten? Hårt och distinkt i något av hörnen. Svårare än så är det inte. Sluta krångla! Det andra som jag inte förstår är varför folk väljer att lämna en matcharena när det är fem minuters plus tillägg kvar. Över mitt förstånd. Jag förstår inte.

Men så här då. Nu är hösten igång på riktigt. Regnet smattrar mot rutan. Gröna mattor fyra-fem dagar i veckan. Det kan få fortsätta med det om det så önskar. Det gör mig absolut ingenting.

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

1 KOMMENTAR

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.