Hattrick och Fergie-time så grannskapet hör

3-2, vändning, 1000-matchjubileum, RvP-hattrick och Fergie-time! Tre poäng och så seeejtaaans skönt!

För att uttrycka sig the Twitter-way. Man glömmer lätt floppade chippstraffar när samma RvP sätter ett hattrick och avgör på stopptid. Det är fantamig kärlek det och ett högklassigt och världsvärdigt avslut på vecka 12|35. Nu kastar vi oss in i 36:an med huvudet högt och gott mod! Glory glory!

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.