Magens alla kontraster

Igår: tre deci havregrynsgröt, ett antal bananer, säkert två liter Powerade, saltgurka, vatten, kaffe, blåbärssoppa, en påse Djungelvrål, köttbullar, potatis, chips, ostbågar, öl. Magen? Inte ett ljud.

Idag: några mackor, en liten kaffe, en Powerade, pasta, flingor och lösgodis. Magen? Sämre.

Jag vet inte riktigt vad jag har lärt mig av det där faktiskt.

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.