Det där shoppingsuget

Jag vill handla. Något. Kul. Jag vet inte riktigt vad det är jag saknar just nu men något måste det vara. Det brukar vara så när det där shoppingsuget ramlar över mig. Är det läge att skylla på den gråa mörka hösten? Jag älskar ju hösten. Eller så är det bara så att jag lever med vetskapen att det i veckan kommer släppas prylar som det är väldigt hög vill-ha-faktor på. Ofta benämns de med litet ”i” som begynnelsebokstav. Men det är även rent generellt, allt från ny dator till en portabel liten disk som extrabackup. Ja, idag gick det nästan så långt att jag funderade på att köpa en diskmaskin. Bara det liksom, då börjar varningsklockorna att ringa…

Nästa vecka släpper Apple högst troligt ett helt gäng med både nya och uppdaterade produkter. iPad mini ryktas det som, personligen rätt svalt intresse där, men det som känns betydligt mer spännande (i alla fall om vi får tro ryktena) är nya versionerna av iMac men också ”uppstickaren” (som jag aldrig reflekterat över som ett vettigt alternativ) Mac mini. Dessutom inte med ett ”i” som begynnelsebokstav. Den kanske rent av räcker gott för mina behov och den är dessutom rätt mycket snällare mot plånboken.

Det kanske ordnar upp sig med prylköp i slutändan ändå. Det finns alltid backup-planer dessutom. Minst sagt. En WD My Passport ligger nämligen nära till hands…

WD My Passport

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

1 KOMMENTAR

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.