Som lite belöning

Ett litet inofficiellt mål med helgens löparbravad hade jag ju faktiskt. Under tre timmar – köp FIFA13. Annars – lev med 12:an en säsong till. Lyckligtvis tajmade jag ju det hela med tre och en halv minut till godo. Idag blev det således FIFA-inköp (jag testade Elgigantens collect@store med bra betyg) och paketöppning dessutom, då Bluelounge levererade Milon supersnabbt. Från LA i onsdags och natt mot torsdag till leverans idag! Snabba ryck!

Milon får plus för design, form och betrakningsvinkel, det är väldigt skön lutning på iPhonen när den hänger på stället. Ett svagt minus för att ytan med de ”små mikroskopiska” sakerna som håller iPhonen på plats i själva verket är någon form av klisteraktig sak. Med rätt fingerteknik behöver man inte slita loss iPrylen från stället men det var väl inte riktigt så smidigt som jag hade hoppats. Men men, dryga hundralappen med frakt. Taget. Och den kommer göra sig bättre på skrivbordet sedan, när det nu blir.

FIFA13

Föregående inlägg
Nästa inlägg
Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.