När dimman ville ligga

Typiskt november. Dimman ligger filmjölkstjock över stan. Och ville man hade man kunnat komma över den, troligtvis bara genom att ta sig upp på Frösöberget. Been there. Done that. Det är magiska saker man bjuds på då. Men livet i själva dimman är tämligen behagligt även det. På olika sätt. Som så här. Ungefär.

Föregående inläggNär julkänslan plötsligt tågade in
Nästa inläggLondon, baby
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.