När julkänslan plötsligt tågade in

Nja, det vore väl dumt att säga att julen faktiskt tågade in redan så här tredje veckan i november. Det är ju en månad kvar. Och tittar man ut är det mörkt som ändalykten på en isbjörn och varmt som en midsommar i Grebbestad (vilket alltså betyder fyra-fem plusgrader och barmark). Men. Julskyltningen har börjat sedan ett par veckor och det är ju faktiskt lite för julkänslan det vankas London om inte allt för många dagar. På tal om London. Skjutsade Martin och Sandra till flyget häromdagen. NY på schemat. Om jag blev än mer resesugen? Typ.

När sedan bolaget plockat fram julebrygderna på hyllorna så… ja, då köper man, tänder några ljus och avnjuter hela konceptet i soffan framför Premier League en gråtung lördag. Även om det noll julkänsla. Allt medan backupprojektet rullar vidare med min nya disk jag tillslut köpte. Paranoid? Jag? Att en tredje disk (!) att backupa mina prylar på? Nejdå…

Att sedan fått krydda det hela med ett gympass en lördag strax efter åtta på morgonen tillför bara lite mer… idioti? Galenskap? Eller träningslyx? Jag känner mer för det sistnämnda. Jag var nästan helt själv på Reacting dessutom. Fantastiskt skönt och jag säger det igen – att köra ett tidigt pass en lördagsmorgon är guld!

Föregående inläggI bokform det skall komma
Nästa inläggNär dimman ville ligga
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.